3 nieuwe draagbare elektronische loepen

De kleine Luna S is een lichtgewicht, compacte loep. Eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen naar de winkel en onderweg. Plaats de Luna S op uw krant, stel de gewenste vergroting en het contrast in en begin te lezen.

Luna 6 is een nieuwe draagbare elecktronische loep in handig zakformaat. Het 6 inch scherm geeft een contrastrijk beeld om vlot tekst te lezen. Met het inklapbare handvat bekijkt u voorwerpen en tekst op afstand. Luna 6 is de meest veelzijdige loep en ideale metgezel voor slechtzienden.

Luna 8 is de neiuwste draagbare elektronische loep in ons gamma van low vision-hulpmiddelen. Het compacte, lichtgewicht ontwerp en de 8 uur extra lange batterijduur is perfect om Luna 8 overal te gebruiken. Of je nu thuis een boek of krant leest, hem gebruikt om te studeren voor school of mee te nemen naar je werk, Luna 8 is de perfecte metgezel om dingen die je wilt zien uit te vergroten.

Meer nieuws

NIEUW REVEAL!

Draagbare lichtgewicht beeldschermloep, makkelijk op te bergen of mee te nemen. De Reveal is een hulpmiddel dat geschikt is voor verschillende doelgroepen. Voor senioren is

Lees het artikel »

Vernieuwde website

Onze website werd vernieuwd en overzichtelijker gemaakt. Tevens bestaat er nu de mogelijkheid om kleine draagbare loepes online te bestellen en online afspraken te maken.

Lees het artikel »