Infovox

Infovox 4 Spraaksynthesesoftware, met deze Acapela tekst-naar-spraak-oplossing kunt u alle geschreven tekst omzetten naar bestanden met natuurlijk gesproken tekst.
  • infovox4: duidelijke & prettige stemmen voor iedere computer die u gebruikt. Alles-in-éen lokale & draagbare spraakhulp voor visueel gehandicapte gebruikers
  • infovox4 bevat zowel een draagbare USB-oplossing als 3 lokale installaties, die de gebruikers volgen als ze op verschillende PC's werken. Het bevat ook verschillende handige toepassingen, zoals een NVDA-schermlezer, Speech Creator en uitspraak-editor. Voor alle talen van infovox4 zijn twee soorten stemmen beschikbaar: de duidelijke & prettige HQ-stemmen, en de flexibele Colibri-stemmen die zijn geoptimaliseerd voor betere verstaanbaarheid en hogere leessnelheid.
  • infovox4 is een innovatief, maar toch simpel alles-in-één product voor naadloze toegang tot geschreven informatie, waarbij het niet uitmaakt waar de gebruiker is, thuis, op kantoor of onderweg, met verschillende computers. infovox4 maakt gebruik van Acapela-spraaksynthese en voorziet iedere PC van prettige stemmen, die geschreven tekst in real-time omzetten in gesproken tekst.